Aircondition / Klimaanlæg

Hvad servicerer vi?
Vi servicerer både biler der bruger kølemidlet R134A samt 1234YF, og så kan vi også servicerer Hybrid biler.

Aircondition
Om dit Aircondition / Klimaanlæg virker eller ej, anbefaler vi altid et service tjek for hvert andet år (24 mdr.). Selvom det virker, kan alle pakninger godt bruge frisk olie. Og for ikke at A/C kompressoren skal lide overlast, er det vigtigt, at der er den korrekte mængde kølemiddel på anlægget. Når vi bruger vores ‘Waeco – AirCon Service Center’, benytter vi altid sporestof.

Hvad er sporestof
Sporestof er en væske som kommer ind i anlægget sammen med kølemidlet, som kan ses meget tydeligt med UV lys og speciale briller.

Fordele ved service
– Hurtigere fejlsøgning med sporestof (Billigere regning, hvis dit anlæg skulle blive defekt)
– Du ved hvilken stand dit A/C Anlæg er i.

Bakterier og lugt
Vi anbefaler også en Kabinerens, da fugt fra klimaanlægget/airconditionanlægget giver bakterierne gode leveforhold ved fordamperen. Læs mere om “Kent – Air Co One Shot”

Vigtig infomation
Det er også vigtig at få skiftet sit kabinefilter (Vi gør det normalt ved alle service, dog ikke ved A/C service), da det også kan indeholde bakterier. (Filteret kan ikke renses med en kabinerens!)

Priser
Da der er stor prisforskel på de forskellige type kølemidler, er der selfølgelig og prisforskel på et service. Der er også andre krav på en Hybrid bil, da der skal foretages en skyldning af maskinen før brug.

Godkendt

Vores Waeco maskiner er godkendt af blandt andet Volvo, se listen her

Menu