Hjul / Dæk

daek-apperat-dsc_0013

Dæk- og Hjulafbalancering
Til montering af dæk og afbalancering af hjul har vi Hunters ‘Revolution with Walkaway’ dækmonteringsmaskine og Hunters ‘RoadForce Elite’  elektroniske afbalanceringsmaskine. Vi forhandler sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk

“Læs endnu mere om vores nye Hunter maskiner”

Anbefalet Dæk
Michelin har en bred vifte af dæk. De har blandt andet sommerdæk, vinterdæk og ikke mindst helårsdæk. Vi vil til enhver tid anbefale Michelin dæk, da det er dem, vi har god erfaring med.


Hjulvask
Hold dine hjul flotte og rene. Det er vigtigt at holde hjulene rene, så fælgene ikke bliver ødelagt af det salt mm. som bliver smidt på vejene. Vi mener, at hjulene har bedst af at blive vasket, før de bliver lagt væk til næste sæson. Hvis du synes de trænger til en hjulvask. Skal du blot sige det, når du aflevere bilen.

Efter hjulvask
Efter hjulvask
Før hjulvask
Før hjulvask

Hjulopbevaring
Vi opbevarer gerne dine hjul, så de ikke fylder hjemme i garagen, udhuset eller kælderen. Ved opbevaring vasker vi altid hjulene af, før de lægges på vores opvarmede lager. Når det er tid til at få dem på igen, så ring og aftal en tid. Vi søger for at have hjulene afbalanceret og klar, så du hurtigt kan komme videre.

Menu