Hjul / Dæk

Dæk- og Hjulafbalancering

Til montering af dæk og afbalancering af hjul har vi Hunters ‘Revolution with Walkaway’ dækmonteringsmaskine og Hunters ‘RoadForce Elite’  elektroniske afbalanceringsmaskine.

Anbefalet Dæk

Dæk spiller en stor central rolle for din bil. De er afgørende for sikkerheden og for, hvordan din bil kører og styrer. Og så er de den eneste forbindelse mellem
vejbanen og din bil. Vi vil til enhver tid anbefale Michelin dæk, da det er dem, vi har den bedste erfaring med.

Vi forhandler sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk.

Hvis dit kørselsbehov ikke er stort, og skal du ikke køre i snebelagte bjerge, anbefaler vi Michelin Cross Climate. Michelin Cross Climate er et supergodt all around dæk, læs mere om dækket på Michelins hjemmeside HER.

https://www.michelin.dk/auto/tyres/michelin-crossclimate

Hvis du kører til udlandet på vinterferie, anbefaler vi Michelin vinterdæk, fordi de har gode bremseegenskaber og et godt vejgreb på glatte, våde og snedækkede veje. Deres mønstre og gummiblanding er udviklet til at give et godt vejgreb ved is på vejen, og selv ved meget lave temperaturer forbliver dækkene smidige grundet deres gummiblanding.

https://www.michelin.dk/auto/tips-og-raad/raad-bil/vinterdaek

Vi anbefaler Michelin sommerdæk. fordi det er et dæk med gode bremseegenskaber, godt vejgreb på tørre og våde veje, og så er de støjsvage.

https://www.michelin.dk/auto/browse-tyres/by-season/summer

Hjulopbevaring
Vi opbevarer gerne dine hjul, så de ikke fylder hjemme i garagen, udhuset eller kælderen. Ved opbevaring vasker vi altid hjulene af, før de lægges på vores opvarmede lager. Når det er tid til at få dem på igen, så ring og aftal en tid. Vi sørger for at have hjulene afbalanceret og klar, så du hurtigt kan komme videre.

Hjulvask
Hold dine hjul flotte og rene. Det er vigtigt at holde hjulene rene, så fælgene ikke bliver ødelagt af salt m.m. som bliver smidt på vejene. Vi mener, at hjulene har bedst af at blive vasket, før de bliver lagt væk til næste sæson. Hvis du synes dine hjul trænger til en hjulvask, skal du blot sige det, når du afleverer bilen.

Før / Efter billeder

Hjulvask - Beskidt for
Hjulvask - Beskidt bag
Hjulvask - Ren for
Hjulvask - Ren bag

For tider og priser, beder vi dig ring på 49132450

Menu