Hunters hjulmaskiner

RoadForce Elite (Venstre) Revolution with Walkaway (Højre)

Afbalancering:

En afbalancering er ikke så simpelt mere. Digitale kameraer, laserlys og belastningstromlen er nogle af de teknologier denne maskine bruger, så vi er udrustet til at afbalancere hjulene bedst muligt med den nyeste teknologi.

Under udmålingen måler Hunters ‘RoadForce Elite ubalancen, som en almindelig maskine, og de digitale kameraer og laserlys læser fælgens udseende samt ujævnheder. Derefter lægger maskinen et pres på hjulet under rotation med belastningstromlen, hvor den udmåler ujævnheder i fælgen og dækket.

Hunters ‘RoadForce Elite ”fortæller ”så om dækket har brug for at blive drejet på fælgen over på Hunters ‘Revolution with Walkaway’ dækmonteringsmaskine, eller hvor vi skal sætte vægtklodserne på fælgene, så de er mindst synlige.

Alle disse udmålinger er for at undgå rystelser i hjulene under kørsel.

Maskinen har også en funktion, der fortæller hvilket hjul, der skal sidde hvor, for at bilen trækker mindst muligt.

Dæk skifte:

Vi er stolte af vores ergonomiske Hunters Revolution with Walkaway dækskifter, som mindsker vores medarbejderes slid og slæb. Automatisk løfter, hydraulisk dækjern og hjælpearme gør at maskinen næsten selv kan skifte dækkene. Vi skal selvfølgelig hjælpe den lidt, men alt i alt, en kæmpe hjælp. 

Maskinen tager hensyn til hjul med TPMS-ventiler, og hiver mindst muligt i dækket under af og på monteringen.

Menu